Jag är nöjd med min frisör i Bunkeflostrand

God morgon, god morgon på er alla underbara läsare och hoppas ni vaknat upp till en ny dag full av möjligheter. Snart blir det stranden, Ribersborg för min del, men jag ska inte förstöra frisyren så badmössa har jag köpt! Själv ägnar jag som vanligt en liten morgonstund åt att blogga, och idag är ämnet i det här inlägget om en riktigt bra frisör alldeles i närheten av Bunkeflostrand som jag klipper mig hos. Nämligen Salong Latifah. 

 

Nu var det ju inte alldeles enkelt att hitta en bra frisör. Otaliga är de salonger som jag har besökt genom åren runt om i Malmö men jag har aldrig varit så belåten som nu. På den här salongen arbetar det skickliga frisörer som ständigt uppdaterar sin kompetens. Det passar förstås bra för den som söker en frisör i Bunkeflostrand att gå dit, men många kommer från hela Malmö för denna frisersalong har ett så gott rykte att folk närapå vallfärdar för att få klippa sig på just Salong Latifah. Visst är det trist när man efter besök hos frisören inte känner sig nöjd. Ibland har jag till och med känt mig totalt missnöjd och övervägt att skaffa en peruk. När jag för några år sedan blev kund hos Salong Latifah minns jag att jag efter besöket klev ur salongen med ett smajl på läpparna. Det blev precis så som jag ville ha det och frisören som klippte mig var mycket noggrann, lyssnade in hur jag ville ha det men kom ändå med goda förslag. Tack vare att jag tycker att denna frisör i Bunkeflostrand är så bra så ville jag kort och gott rekommendera er att börja klippa er där.