V-K Däck och bilservice AB

Hallå alla mina läsare! Idag tänker jag berätta för er läsare om en bilverkstad som utför bilservice på Hisingen som jag är riktigt belåten med. Det finns ju hur många sådana här företag som helst, och jag vet att många av er tycker att det är svårt att veta vem man ska anlita. Därför tycker jag det är en bra idé att skriva här i bloggen om den bilverkstad som jag de senaste åren har anlitat. Det är ett företag som heter V-K Däck och bilservice och de som driver företaget har många kunder som kommer från hela Göteborg som kommer till dem på Hisingen. 

 

Behöver ni hjälp även med däckservice? Det kan ni också få hjälp med här då deras kompetens finns inom både att ge bilservice på Hisingen men även däckservice Bilreparationer av de flesta modeller och märken fixar de lätt som en plätt på V-K Däck och bilservice. För det är nämligen så här, att här har jag alltid fått bra hjälp oavsett vad det är som har krånglat med bilen. Det är nog något som fler än jag kan skriva under på. Det är en väldigt populär bilverkstad, många har insett att på V-K Däck och bilservice får man en kostnadseffektiv hjälp oavsett om det är litet eller mycket hjälp man behöver. De jobb som utförts på mina bilar jag haft genom åren har alltid utförts noggrant och skickligt. Jag är så glad att det här företaget finns. Jag skulle knappast haft råd att lämna bilen till någon av de större märkesverkstäderna för att få lagat bilen där. Att de olika jobb som utförs verkligen är bra har visat sig, inte minst på besiktningen. Det som är ett extra plus är att det går snabbt att få en tid. Vänd er till V-K Däck och bilservice nästa gång ni behöver bilservice på Hisingen!